Login
Close
Inloggen

Ouderwetse Deurklopper

Wie kent ‘m niet, de ronde ouderwetse ijzeren deurklopper. Je tikt ermee en een luide klop geeft aan dat er iemand voor de deur staat. Het pand van Hunter Select Groningen is versierd met zo’n ronde deurklopper. Tevens hebben we een trekbel die een luide klingel geeft. We zijn altijd benieuwd welke van deze twee geluidmakers er wordt gebruikt bij een afspraak. Immers, soms moeten onze bezoekers even zoeken. Ze willen laten weten dat ze in aantocht zijn. En, wil je aandacht, dan heb je geluid nodig. Nou, geluid geven deze twee opties wel.

Bij binnenkomst wordt iedereen verwelkomd in de entree van ons fraaie monumentale grachtenpand. Alleen de versierde trap oplopen is al een beleving op zich. Immers, het pand ontvouwt zich na binnenkomst. Als je voor het eerst binnenkomt heb je nog geen idee hoe het er achter die imposante voordeur uitziet en hoe je wordt ontvangen.

Wij willen iedereen een positieve beleving meegeven. De positieve energie in ons pand is voelbaar. We proberen onze gesprekken met onze bezoekers zo te laten verlopen dat een ieder er een goed gevoel aan over houdt. Om zo een positieve stimulans te krijgen bij een sollicitatie of verwerking van een vervelende ervaring op het werk. We dragen bij aan werkgeluk, nu of in de toekomst.

Het begint bij onze klopper of bel! Laat het een ervaring zijn die jou helpt om de juiste keuzes te maken op het gebied van jouw loopbaan. Heb je hulp nodig of wil je wat anders?

Klop op de deur of trek aan de bel!

We doen graag open. Team Hunter Select Group

Copyright © 2024 Hunter Select   |  Disclaimer   |  Privacy Statement