Login
Close
Inloggen

Werkgevers

Werving & Selectie

Wij werven en selecteren HBO-WO professionals die hun eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt en zo werkervaring op doen bij organisaties in Noord-Nederland. We recruiten met visie, enthousiasme en een frisse blik. Voor opdrachtgevers vormen wij de verbinding tussen organisaties en aanstormende talenten van hogescholen en universiteit. Daarnaast stellen wij ons netwerk open aan jong talent. Naast het vinden van de juiste potential, helpen we organisaties met het in kaart brengen van hun vraag op het gebied van implacement van talenten.

Coaching & Ontwikkeling

Voor onze opdrachtgevers die al jong talent hebben rondlopen in de organisatie bieden wij ondersteuning rondom de ontwikkeling van Young potentials. Je kunt hierbij denken aan het trainen van vaardigheden, afnemen van ontwikkelassessments en/of coaching on the job. Wij maken leerprocessen inzichtelijk en stellen persoonlijke ontwikkelingsplannen op. Wij maken concrete plannen ter verbetering en doorstroming binnen organisaties. Alles vanuit een visie gericht op duurzame inzetbaarheid.

Workshops & Seminars

Young Professionals zijn vaak leergierig en willen hun opgedane theoretische kennis van verschillende specialismes verdiepen en/of verbreden. Young Select biedt hiervoor verschillende mogelijkheden. Van op maat opgestelde workshops tot aan seminars en thema bijeenkomsten die hun ontwikkeling versterkt.

Team Hunter Select Group

Copyright © 2024 Hunter Select   |  Disclaimer   |  Privacy Statement