Login
Close
Inloggen

Onze Diensten

Werving & Selectie

Wij werven en selecteren HBO-WO professionals die hun eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt en zo werkervaring op doen bij organisaties in Noord-Nederland. We recruiten met visie, enthousiasme en een frisse blik. Voor talenten vormen wij de verbinding met ons netwerk van interessante organisaties. Daarnaast stellen wij onze kennis over de arbeidsmarkt en organisaties beschikbaar aan jong talent. Wij helpen jou jezelf te profileren zodat je weet waar je voor staat en wat je te bieden hebt. Concreet betekent dit een helder CV en een duidelijke profilering. Ook jouw motivatiebrief nemen wij onder de loep.

Coaching & Ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat jij je als Young Professional vanaf de start van je carrière op de juiste wijze kunt ontwikkelen. Young Select kan jou hierbij helpen door middel van coaching en begeleiding. Voor Young Professionals is er veel te kiezen bij het zetten van de eerste stap. Vraagstukken als ‘Wat past bij mij?’ en ‘Wat vind ik belangrijk?’ spelen een grote rol. Young Select helpt bij een vliegende start van jouw carrière.

Workshops & Seminars

Wij verzorgen regelmatig workshops en seminars voor groepen op locatie en tevens in samenwerking met hogescholen/RUG. Deelname aan deze sessies helpen jou inzicht te krijgen in jouw eerste stap. Samen met anderen oriënteer je je op de arbeidsmarkt. Het doel van onze workshops en seminars is jou helpen met het zetten van de eerste stappen in jouw loopbaan. Wij reiken je handvaten die je kunt gebruiken bij het maken van keuzes. Tijdens de workshops en seminars zullen er op interactieve wijze meerdere onderwerpen aan de orde komen.

Team Hunter Select Group

Copyright © 2024 Hunter Select   |  Disclaimer   |  Privacy Statement