Login
Close
Inloggen

Integrand Groningen

Young Select werkt samen met Integrand Groningen aan het binden en boeien van HBO- en WO professionals in Noord-Nederland.

Integrand is in 1980 opgericht met als doel de overstap naar het bedrijfsleven gemakkelijker te maken voor academische studenten. Sindsdien slaat Integrand de brug tussen studenten en het bedrijfsleven. Inmiddels hebben ze vestigingen in alle twaalf universiteits-steden en zijn ze als stichting uitgegroeid tot de grootste academische stagebemiddelaar van Nederland. Integrand streeft ernaar om het meest professionele studentennetwerk van Nederland te zijn. Dit bereiken zij door op een persoonlijke en toegankelijke wijze ambities van academische studenten en bedrijven met elkaar te verbinden. Ze stimuleren studenten door verschillende mogelijkheden te bieden om zichzelf te ontwikkelen ter voorbereiding op hun carrière. Dit realiseren ze in samenwerking met hun 130 bestuursleden. Zij gaan actief op zoek naar een stagiair(e) die goed bij jou past. Daarnaast organiseren ze carrière evenementen in samenwerking met bedrijven zodat studenten met diverse studie-achtergronden en bedrijven kennis met elkaar kunnen maken.

Voor topstudenten heeft Integrand talentpools, waarvoor jaarlijks trainingen en evenementen worden georganiseerd. Zij bieden tevens mogelijkheden om jouw bedrijf als potentiele werkgever promoten via verschillende online en offline kanalen.
 

 

Team Hunter Select Group

Marjolein Bouwmeester
Neelke IJsseldijk
Renée Nicolaï
Nancy de Vries
Clarice Rozema
Ruth Stapert
Copyright © 2022 Hunter Select   |  Disclaimer   |  Privacy Statement